ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-06-211425

Представляємо суперника!

Наступний суперник ФК «Універ-Динамо» (Харків) футбольний клуб «Первомайський». На офіційному рівні клуби зіграли дві зустрічі. В сезоні 2018 року в чемпіонаті Харківської області на «Динамо-Арені» сильнішими були футболісти «Універ-Динамо» 2-0, в свою чергу в Первомайському успіх був на боці господарів з тим самим рахунком 2-0. Зміни в команді у зимове міжсезоння відбулися відчутні. Захисник Гречіхін подався до першолігового ФК «Суми», півзахисники Соломаха та Сірко відповідно до ФК «Зміїв» та слобожанського «Енергетика». Поповнення вийшло як кількісне так і якісне. Оборону команди підсилили Білан (екс-«Агродом» Бахмач ААФУ), Андентабе (екс-ФК «Люботин»), ветеран первомайського футболу Бондар (екс-«Квадро») та Кузнецов, який починав минулий сезон в молодіжному складі команди прем’єр-ліги ФК «Александрія». В півзахисті виступлять колишній гравець молодіжного складу клубу прем’єр-ліги ФК «Львів» Чуніховський та два досвідчених гравця балаклійського «Цементника» Тарануха та Фатій. У кожного з них великий досвід виступів на професійному рівні (відповідно 173 матчі і 15 м’ячів та 249 матчів і 14 м’ячів). Останній, до речі, з 2004 по 2006 роки виступав за команди структури київського «Динамо», але в основу легендарного клубу пробитися так і не зміг.

У ФК «Первомайський» в цьому сезоні не зовсім складаються домашні матчі: нічия з «Енергетиком» 1-1, поразки від ФК «Зміїва» 1-2 та ФК «Вовчанська» 2-6 і болючий розгром в «первомайському дербі» від «Квадро» 0-4, натомість відповідальний підхід до виїзних ігор зробив свою справу. В активі одна поразка з мінімальним рахунком від міцної  харківської «Арени» 0-1, та дві блискучі перемоги над «Маяком» 3-2 і «Солідарністю» 5-1!

Орієнтовний основний склад ФК «Первомайський» на гру з ФК «Універ-Динамо»: Путренко, Кириченко, Махлоєв, Бондар, Білан, Ковальов, Фатій, Тарануха, Кузнєцов, Чуніховський, Андріанов.

Зустріч між ФК «Універ-Динамо» та ФК «Первомайський» відбудеться 22 червня о 17.00 на стадіоні навчально-тренувального комплексу «Динамо-Арена». Запрошуються всі бажаючі!