ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-06-022040

Нелегка перемога на виїзді!

ФК «Енергетик» (с.м.т. Солоницівка) -  ФК «Універ-Динамо» (м. Харків) 0-1 (0-1).

01 червня 2019. 17.00. смт. Солоницівка. Стадіон «Енергетик». Глядачі – 150.

Поле-3. T +27.

Арбітр: Чумак Д. (Харків).

Асистенти арбітра: Нефедченко О. (Харків), Зайцев А. (Харків)

Інспектор – делегат ХОФФ: Кофтун М. (Золочів).

ФК «Універ-Динамо» (Харків): 12 І. Швайченко, 6 О. Черченко, 13 І. Сулаєв, 3 В. Процюк, 2 І. Луценко, 14 М. Логінов (7 Т. Азізов, 80), 23 С. Лавренов, 9 Д. Кучирка, 10 В. Зайчук, 16 В. Дем’янко (17 О. Семьонов, 60 - 11 В. Ольховський, 80), 8 Д. Гнилицький.

Запас: 1 О. Сагайдаченко, 19 Д. Бондаренко, 77 С. Бортник, 18 І. Омеляненко.

Тренер: С.В. Сизихін.

ФК «Енергетик» (Солоницівка): 30 К. Охотович, 2 І. Родітєлєв (15 Е. Яцюк, 82), 5 Р. Шафоростов, 4 Д. Іванченко (6 Б. Яссин, 46), 11 В. Алексєєв, 18 Гайтан (8 Р. Ярошенко, 46), 10 К. Ернест, 7 Р. Бондаренко, 22 Д. Барсуков (14 Д. Скляр, 63), 9 Р. Клапчук (17 Р. Морозюк, 77), 3 Б. Воробйов.

Запас: 12 В. Давиденко 13 В. Дойчев.

Тренер: Є. М. Назаров.

Голи: С. Лавренов (34).

Попередження: Б. Яссин (46) – І. Луценко (90+1), В. Ольховський (90+5).

Гравці «Енергетика» налаштовувались на цю гру рішуче. Після «провалу» у Вовчанську вони прагнули реабілітуватися перед очима своїх шанувальників, та й ситуація в турнірній таблиці підштовхувала підопічних Є. Назарова до рішучих дій на полі. Будь-яка втрата очок зменшує шанси та перекреслює намагання команди виконати медальні завдання на сезон навіть у першому колі чемпіонату. На руку господарям повинні були зіграти і недбалі дії при завершенні атак в минулих матчах форвардами «біло-синіх»…На превеликий жаль ця ланка продовжує бажати кращого, адже моментів команда за гру створює достатньо, а от у завершальній стадії ми спостерігаємо певні проблеми…

Не від гарного життя головний тренер футбольного клубу «Універ-Динамо» С.Сизихін перекваліфікував у форварди номінального захисника Дем’янка. Віктор зайняв місце в атакувальній ланці і цього разу. До пари йому був відряджений Черченко. Допомогати нападникам з глибини поля по задуму тренерського штабу повинні були Логінов, Гнилицький та Лавренов. Фланги закривали Зайчук та Кучирка. «Непробивний» за останніми матчами захист складали капітан команди Луценко, Процюк, Сулаєв та воротар Швайченко.

З перших хвилин підопічні Сизихіна пішли в атаку на ворота господарів. Не дивно, адже незважаючи на різні розмови та перестороги «силовики» приїхали лише за одним – ЗА ПЕРЕМОГОЮ. З огляду на це динамівці створювали момент за моментом, але господарі поля треба віддати належне, захищалися достойно. Розіграші кутових, яких було вдосталь ніяк не могли принести необхідний гол, проте все змінилось на 34-й хвилині і черговий  стандарт з правого флангу виявився результативним - націлена навісна передача від Зайчука знайшла голову Лавренова в карному майданчику господарів – півзахисник біло-синіх пробив точно в дальній кут і без шансів Охотовичу. Не щастило Сергію в минулих матчах, м’яч після його ударів ніяк не хотів влучати у сітку воріт, але бажання та кропітка робота не тренуваннях зробили свою справу – переможний гол в матчі за шість очок!  Була в Лавренова нагода ще до перерви розставити всі крапки над «і» в матчі та цього разу влучність не дозволила йому зробити дубль. За мінімальної переваги «біло-сині» почали більше уваги приділяти захисту своїх воріт. Цей компонент гри в минулому сезоні часто давав збій, кілька дорогоцінних балів було тоді втрачено через розбалансовані дії при обороні власного карного майданчика, але в новому сезоні продовжувалась суха 4-та серія Швайченка. Висновки були зроблені вірні і зараз ми вже бачимо злагоджені і надійні дії захисників та воротаря харків’ян. Футболісти «Енергетика» намагалися всіма силами змінити рахунок на табло, але все, що їм вдалося зробити, це гарматний постріл від півзахисника Бондаренка по воротах ФК «Універ-Динамо» метрів з 20 та кілька моментів, які не несли в собі великої небезпеки. У гостей  можливості до збільшення рахунку в основному виникали завдяки розіграшів стандартів (Зайчук, Кучирка, Гнилицький) та в цих випадках захист та воротар господарів збоїв більше не давали. Стовідсотковий моменти для взяття воріт мав Логінов, який бездарно розпорядився з м’ячем на замиканні – з трьох метрів із найвигіднішої позиції,  поціливши в ногу голкіперу господарів поля. Як же так Максим? Такі моменти треба реалізовувати холоднокровно, особливо за мінімальної переваги.

Динамівці мінімально долають Енергетик і за результатами 5-го туру виходять на перше місце турнірної таблиці Вищої ліги, оскільки, як стало відомо пізніше Вовчанськ у рідних стінах розгромив однойменний ФК             «Зміїїв» з рахунком 4:0. Зазначимо, що саме Зміїв стане нашим наступним суперником в рамках 6-го туру Чемпіонату Харківської області.

Окремо хочемо подякувати нашому 12-му гравцеві , нашим палким вболівальникам групи «УЛЬТРАС», які впродовж усього матчу гнали команду вперед – ДО ПЕРЕМОГИ! 

Чекаємо на вас на «Динамо-Арені» 08 червня о 17.00. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!