ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-05-241217

Представляємо суперника!

У суботу 25 травня о 17:00 на стадіоні навчально-тренувального комплексу «Динамо-Арена»  футбольний клуб «Універ-Динамо» (м. Харків) в рамках четвертого туру першості Харківської області з футболу у вищій лізі зустрінеться з ФК «Лозова-Панютине» (м. Лозова). Гості з Лозової приїжджають на гру в ранзі одного з лідерів першості, не втративши в перших турах жодного очка. Домашня перемога над срібним призером  Зимовим чемпіонатом області ФК «Квадро» з рахунком 2-1, та гостьова над «Солідарністю» 3-0 – так стартували лозівчани у цьому сезоні. Успішний виступ на старті не є несподіванкою, ФК «Лозова-Панютине» і в минулому сезоні був серед лідерів, посівши за результатами першості четверте місце (до «бронзи» не вистачило всього одного очка!!!). Головний тренер клубу Сергій Володимирович Лученцов зробив певні висновки за підсумками вдалого завершення першості 2018 року: команду у зимове міжсезоння не залишив жоден гравець! Підсилення не багате, але вагоме. Один із кращих бомбардирів чемпіонату Полтавської області у складі    ФК «Олімпія» (Савинці) нападник Є. Співак (22 матчі 14 м‘ячів) зайняв місце в атакувальній ланці команди, в півзахисті побачимо добре знайомого прихильникам «біло-синіх» М. Шатраву, який після нетривалого перебування в складі динамівців повернувся до рідного колективу. Поповнив лави команди у зимове міжсезоння ще один колишній гравець ФК «Універ-Динамо» С. Кибенко, останній сезон провівший в Ізюмі. Всі лідери ФК «Лозова-Панютине» в строю: О. Мурга, В. Баранець, Р. Какадій,  Р. та С. Боровики, О. Шеншин, А. Карпенко, Ю. Кривошеєв та інші налаштовані рішуче.

За увесь час в офіційних турнірах ФК «Універ-Динамо» та ФК «Лозова-Панютине» зіграли між собою лише тричі. Вперше в Зимовому чемпіонату 2018 року – тоді харків’яни взяли верх - 2:0. У  першому матчі в Лозовій сильнішими виявилися теж динамівці 1:0, а на «Динамо-Арені» у матчі відповіді відбувся справжній футбольний трилер - двічі лозівчани виходили вперед завдяки голам Шатрави і двічі біло-сині їх наздоганяли. Зазначимо, що до самого кінця матчу лозівські футболісти вели в рахунку, лише за мить до фінального свистка «біло-синім» вдалося «вирвати» нічию.  Ми з вами добре пам’ятаємо, хто увімкнув гравцям «Лозової-Панютине» на останній секунді «стоп-кран», після якого вони ще довго не могли оговтатись. Як виявилося наприкінці сезону, цей гол (його прихильники команди назвали «срібним») мав вирішальне значення для підсумкового розподілу місць в турнірній таблиці, бо якраз динамівці і лозівчани спільно з ФК «Люботин» на той час в запеклій боротьбі виборювали нагороди першості.

Отже, будемо раді бачити усіх бажаючих на стадіоні Динамо-Арена» у найближчу суботу о сімнадцятій годині. Матч очікується напруженим та надцікавим!