ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-05-101259

Представляємо суперника!

Наш суперник в першості Харківської області з футболу серед команд вищої ліги – ФК «Вовчанськ». Чемпіон 2018 року, срібний призер 2017 р., бронзовий 2003 р., фіналіст Кубку 2017р.,  володар Суперкубку 2018 р. та фіналіст 2017 р. До досягнень клубу слід також додати вихід у фінал аматорського Кубку України 2019 року,  в якому вовчанські футболісти вже незабаром зустрінуться з ФК «Авангард» (Бзів, Київська область).

Успішний виступ команди протягом  останніх трьох сезонів, результат роботи тренера – Андрія Володимировича Березовчука. Менше ніж за три роки він спромігся створити боєздатний колектив,  який  в аматорському кубку  «катком» пройшовся по своїм суперникам. Лише в півфіналі турніру дніпровський ФК «Дніпро»  зміг нав’язати боротьбу ФК «Вовчанську», але  сенсації не сталося – переміг сильніший. У минулому сезоні чемпіонство в першості області оформили ще за кілька турів до її завершення.

Команда укомплектована дуже солідно, практично всі футболісти мають великий досвід виступів на різних рівнях: хтось грав у прем’єр – лізі, хтось у першій та другій лігах, є і гравці с  досвідом виступів в закордонних клубах.  В команді два практично рівноцінні воротарі С. Пархоменко та С. Шаповал, про таких, як вони, говорять – «тягнуть все». Надійно і без перебоїв грають захисники В. Лебединський, Х. Джаухар, А. та С. Мізюки, Е. Радченко, без помилок діє півзахист в складі С. Костюка, Д. Батусова, А. Іванченка, Н. Бати, К. Рудя, О. Тарасенка, І. Мряченка та інших їхніх партнерів. Грізні та мастеровиті форварди А. Іванов, Д. Соломаха, П. Куліш, використовують результативно будь яку можливість для взяття воріт.

Починаючи із 2017 року команди зіграли між собою в чемпіонаті чотири зустрічі. Тричі перемогли футболісти ФК «Вовчанськ» 5-0, 1-0, 2-1 та одного разу була зафіксована нічия 0-0. З таким же рахунком завершився восени минулого року матч за Суперкубок Харківської області, по серії одинадцятиметрових ударів успіх святкували футболісти з Вовчанська.

Робимо висновок: Вовчанськ – Універ-Динамо – це центральний матч другого туру, а можливо і першого кола!!!