ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ "УНІВЕР-ДИНАМО"

Новина створена 2019-04-021132

Універ-Динамо – Металіст-Юніор 1925 – битва за вихід у півфінал

В суботу на стадіоні Динамо-Арена відбувся заключний 7-й тур Зимового чемпіонату Харківської області серед аматорських команд області. 
ФК Універ-Динамо приймав одного із претендентів на півфінальну стадію - Харківський Металіст-Юніор 1925. Гра розпочалась о 15.00, а на поле команди вивів арбітр Прем’єр-ліги України Костянтин Труханов.
Обидві команд ділили між собою другу та третю сходинки турнірної таблиці маючи у активі по 11 залікових балів. Біло-сині за різницею забитих та пропущених м’ячів розташувались на другому місці,а у жовто-синіх відповідно було третє місце. З огляду на це, гра несла принциповий характер, оскільки нічия влаштовувала динамівців, а лише перемога влаштовувала Металіст-Юніор. Варто відмітити, що на гру жовто-сині прибули підсилені декількома гравцями основної команди клубу. 
Гра розпочалась дуже жваво і вже за якихось декілька хвилин команди встигли обмінятись небезпечними моментами. На шостій хвилині зустрічі Данило Кучирка, який цього разу діяв на позиції «вінгера» небезпечно увірвався в карний майданчик гостей, внаслідок чого був зупинений з порушенням правил – Труханов без вагань показав на 11-ти метрову позначку. Стандарт реалізував досвідчений Ігор Луценко - 1:0. Після пропущеного голу, динамівці дещо несподівано, передали ініціативу супернику, внаслідок чого жовто-сині деякий час контролювали ситуацію на полі, але на 20-й хвилині пропустили вдруге, внаслідок контр-атаки, яку організував Денис Гнилицький – на замиканні спрацював Олександр Семенов. ⚽️Перша половина зустрічі завершилась з гандикапом у два м’ячі на користь Універ-Динамо.
В другому таймі на 56 хвилині біло-сині довели рахунок до розгромних 3:0 – Олександр Черченко відмінно, в дотик, пробив Дьякова у нижній, правий від нього кут, гол вийшов дійсно з розряду особливих.⚽️ Варто відмітити, що в другому таймі динамівці створили, як мінімум чотири стовідсоткових